• 3645

Έχουμε μια ομάδα από καταρτισμένους μηχανικούς και μπορούμε να συντηρήσουμε όλων των ειδών κινητήρες και jet-ski, στον χώρο του καταστήματός μας ή και στον δικό σας χώρο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για το σκάφος σας είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα. Σας δίνουμε την δυνατότητα να τα αγοράσετε online από το νέο μας eshop ή μέσω τηλεφωνικής είτε ηλεκτρονικής παραγγελίας και σας τα αποστέλλουμε στο χώρο σας πανελλαδικά! Παρέχουμε μεγάλη έκθεση με καινούργια και μεταχειρισμένα σκάφη μηχανές θαλάσσης, αξεσουάρ, jet ski και αξεσουάρ θαλάσσιων σπόρ. Επίσης διαθέτουμε μεγάλο και άνετο χώρο Parking πλήρως ελεγχόμενο, και περιφραγμένο σε πολύ προσιτές τιμές. Εάν το σκάφος σας δεν χωράει στο χώρο αυτό, έχουμε προσβάσεις σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

Για οτιδήποτε χρειάζεστε μην διστάσετε να μας ρωτήσετε!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για ότι θέλετε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Έχουμε την τιμή να είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα από τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως ΥΑΜΑΗΑ, MERCURY, SUZUKI, EVINRUDE- JOHNSON, MARIVAG, HIDEA αλλά και επίσημοι αντιπρόσωποι αττικής για τα πολυεστερικά σκάφη OLYMPIC. Έχουμε συνεργασίες με πολλές μεγάλες εταιρείες προμηθευόμαστε βυθόμετρα Gps HUMMINBIRD και LOWERANCE αλλά και προιόντα από μεγάλους οίκους του εξωτερικού σε aftermarket και όχι μόνο. Επίσης έχουμε συνεργασία με ναυπηγεία της Ελλάδας.

semex
Είμαστε μέλη του ΣΕΜΕΞ